אתמול כשאפיתי בטטות בתנור, לא תיארתי לעצמי שהתוצאה תהיה מרהיבה כל כך. כל מה שעשיתי זה לחקות את חברתי הטובה טלי כץ פליין שלימדה אותי לשים בטטות בתנור על גבי משטח מלח גס ובטמפרטורה של 250 מעלות צלזיוס. ההגשה רצוי שתלווה בטחינה גולמית מדוללת מעט או כלל לא (כך אני אוהב).
כשפצעתי את הבטטות בסכין והרחבתי את פתח הקליפה התגלה לעיני צבע שלא יכולתי שלא לשתף אתכם בו. הנה התוצאה:
בתיאבון וסופ"ש מלא צבעים,
קובי קלייטמן kubush
3 comments:
איך טעים...
דווקא נראה לי שטחינה מדוללת עם מעט שום ולימון תהיה שידוך מעולה
איכשהו נראה לי לפחות לפי התמונות שלך זה יצא טעים יותר...
כן כן אני קצת מקנאה : )
זה נראה נפלא, אף פעם לא חשבתי על עניין הצבע בעת הכנת מזון פשוט וטעים זה, (מה שמפתיע בהתחשב במקצוע שלי)
בקיצור,
יאמי... מקסים וסופש מצויין לכולנו
טלי
איזה תמונות יפות!
איציק
הוסף רשומת תגובה