טעימות

לכל אוהבי האוכל באשר הם, רשמים ממסעותי במסעדות ושווקים.

יום שבת, 17 באוגוסט 2013

שנה מתוקה כדבש/בועז בן זאב

›
לקראת ראש השנה , ניתן למצוא בחנויות הספרים מלוא החופן ספרי בישול חדשים ומהודרים. השנה החלטתי להקדיש פוסט לספר אחד בלבד, קטן וצנוע, ב...
יום שני, 1 באפריל 2013

קנטטה לטופו

›
המערכון האלמותי "קנטטה לשווארמה" של הגשש החיוור, מעולם לא נשמע מזמין ומפתה יותר משילשום בערב. כמי שפתוח לכל אתגר קולינארי ומו...
יום שישי, 15 במרץ 2013

המטבח של סלייטר (Toast)

›
נתחיל מביקורת סרטים קצרה מפי מי שהינו הדיוטה בתחום הקולנוע ועוד יותר מכך, מי שידוע כנציג המיינסטרים בהתייעצויות הנוגעות לפסטיבלי ...
תגובה 1:
יום שבת, 16 בפברואר 2013

חטא היוהרה ברשת השיווק

›
בימים האחרונים נתקלתי ברחבי תל אביב בשלטי פרסומת של רשת שיווק מזון ידועה. לאותה רשת שיווק יש חלק לא קטן במה שאנחנו קוראים המהפכה הגסטרונו...
7 תגובות:
יום שבת, 19 בינואר 2013

מסעדת אלרביע - גליל מערבי מפתיע

›
מסעדת אלרביע היא מסעדה ערבית גלילית הנמצאת בכניסה לישוב הנוצרי מעיליא. מסעדה שהיא אופרציה שלמה של אישה אחת בשם מרים חדאד. מרים, מתפ...
תגובה 1:
›
דף הבית
הצג את הגירסה לאינטרנט

פרטים עלי

התמונה שלי
קובוש - קובי קלייטמן
שמי קובי, יליד 1977. נולדתי בפתח תקוה. כיום גר ברמת גן. עד לשלב בו הלכתי לגן דיברתי רק פולנית אותה אני דובר עד היום. ומתוקף כך מוקיר כבוד רב לאוכל הפולני שאינו תפל ואינו רוטט כפי שרבים נוטים לחשוב. יחסי למזון ואיכותו משקף פעמים רבות את יחסי לדברים בכלל. את נסיוני רכשתי בעבודה אינטנסיבית מאוד משך שנה וחצי באחת מהקונדיטוריות המובילות באיזור המרכז כעוזר קונדיטורית ומקריאה, בישול ואהבה גדולה לתחום הגסטרונומי. הבלוג שלפניכם מציג רובדים שונים בכל הקשור לאוכל - ביקורים במסעדות, אמנות, קולנוע, משברים, סיפורים אישיים ועוד... כותב כיום בוואלה אוכל, מגזין יין וגורמה ובאיש הענבים פרטים נוספים בבלוג או במייל kubush1@gmail.com
הצג את הפרופיל המלא שלי
מופעל על ידי Blogger.