התחרות נערכה בחסות ודקה PINK ההולנדית שהגיע לארצנו מזה זמן לא רב. הוודקה נמנית על סדרת וודקות סופר פרימיום, מה שמבטיח זיקוק וסינון רבים מן הרגיל. המפרסמים מתגאים בתוספת שילוב של קפאין וצמח הגוארנה למשקה, מה שאמור להמריץ את הלוגם אותו. אותי זה לא ממש הרשים, אבל כל אחד מוזמן לשפוט בעצמו. (במידה ותרצו להשוות לוודקות באיכות סופר פרימיום אחרות נסו את פרבדה או שופן).
באירוע נכחו חמישה שופטים, ביניהם שירז טל היפה. השופטים בחרו את הקוקטייל המנצח על בסיס חמישה קריטריונים:

צבע
ריח
טעם
הגשה
After Taste
במקום הראשון זכה הברמן ניר שמש, עם קוקטייל בשם סמוראי. בנוסף זכה שמש בפרס כספי ובזכות לייצג את ישראל בתחרות הברמנים העולמית בפורטו ריקו - שווה.
למי שהסקרנות אחזה בו, מצ"ב המתכונים לשלוש המקומות הראשונים:
מקום ראשון - קוקטייל סמוראי:

40 מ"ל ג'ין גורדון
20 מ"ל וודקה
15 מ"ל אבסינט
15 מ"ל מיץ קרנבריז
דש ליים
דש לימון סחוט
לנער בשייקר לכוס מרטיני מקוררת. נסגר ב - 10 מ"ל ג'ינג'ר איל.
קישוט: 3 קוביות קרח עשויות ממיץ קרנבריז וסירופ דובדבנים.
מקום שני - מולאן רוז':
35 מ"ל וודקה
40 מ"ל פסואה
50 מ"ל מיץ קרנבריז
15 מ"ל תמצית שוקולד לבן
4 חתיכות מלפפון
ענף רוזמרין
לנער בשייקר לכוס מרטיני מקוררת.
קישוט: שיפוד פירות יער וגרידת לימון.

מקום שלישי - מרטיני יווני:
80 מ"ל וודקה
80 מ"ל ג'ינג'ר איל
דש מיץ לימון
דש מי סוכר
עלה בזיליקום
עלי נענע
4 קוביות אבטיח
פלפל שחור
קוטשים את האבטיח, הנענע והבזיליקום בשייקר, מוסיפיים את כל שאר המרכיבים.
מנערים היטב, מוזגים לכוס מרטיני מרוחה בגבינת פטה.
קישוט: עלי בזיליקום משופדים עם אבטיח וגבינת פטה.
שיהיה קיץ קליל ואל תשכחו אם שותים לא נוהגים,
15 מ"ל אבסינט
15 מ"ל מיץ קרנבריז
דש ליים
דש לימון סחוט
לנער בשייקר לכוס מרטיני מקוררת. נסגר ב - 10 מ"ל ג'ינג'ר איל.
קישוט: 3 קוביות קרח עשויות ממיץ קרנבריז וסירופ דובדבנים.
מקום שני - מולאן רוז':
35 מ"ל וודקה
40 מ"ל פסואה
50 מ"ל מיץ קרנבריז
15 מ"ל תמצית שוקולד לבן
4 חתיכות מלפפון
ענף רוזמרין
לנער בשייקר לכוס מרטיני מקוררת.
קישוט: שיפוד פירות יער וגרידת לימון.

מקום שלישי - מרטיני יווני:
80 מ"ל וודקה
80 מ"ל ג'ינג'ר איל
דש מיץ לימון
דש מי סוכר
עלה בזיליקום
עלי נענע
4 קוביות אבטיח
פלפל שחור
קוטשים את האבטיח, הנענע והבזיליקום בשייקר, מוסיפיים את כל שאר המרכיבים.
מנערים היטב, מוזגים לכוס מרטיני מרוחה בגבינת פטה.
קישוט: עלי בזיליקום משופדים עם אבטיח וגבינת פטה.
שיהיה קיץ קליל ואל תשכחו אם שותים לא נוהגים,

kubush